Goed nieuws! Eindelijk mogen de Skipkes weer van zolder en te water! Dit jaar vindt er op zaterdag 11 september een vernieuwde versie van het Skipkesilen plaats: de Sprintrace! Scoor punten door tijdens de race de geplaatste boei(en) te raken en in het juiste vak te finishen. Natuurlijk is de snelste tijd neerzetten ook nog steeds belangrijk.

Wat is er dit jaar anders?

Er strijden twee Skipkes per race tegen elkaar en iedereen start 3 keer achter elkaar. Je mag zelf je startplaats uitzoeken in de startzone. Hierdoor kunnen wij ons goed houden aan de coronamaatregelen. Je kunt niet alleen winnen door de snelste tijd neer te zetten, maar nu ook door punten te scoren. Punten scoren doe je door de geplaatste boei(en) te raken en door te finishen in een bepaald vak.

Schrijf je vóór 9 september 18:00 in via deze website (https://kwvfrisia.nl/inschrijven-skipkesilen/) en kom op zaterdag 11 september bij het Zeilcentrum in Grou om tegen elkaar te racen. Uiterlijk vrijdagavond 10 september ontvang je een tijdslot waarin je op zaterdag(ochtend) wordt verwacht bij het strandje van het Zeilcentrum. Misschien weet jij wel een hele mooie prijs te bemachtigen!

Oant sjen oant Skipketiid!

©2022 KWV Frisia Grou

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

X