Introductie:

Op 3 juni staat er weer een mooie zeiltocht op de agenda van Frisia. De tocht start vrijdag om 12:00 met het palaver in de buitenhaven van Workum.  Afhankelijk van weer en wind gaan we op zaterdag en zondag een ‘Rondje om’. Dit kan een rondje IJsselmeer/Markermeer worden of een mooie tocht over het Wad. Een aantal deelnemers zal op zondag 5 juni weer terug naar de thuishaven varen en een aantal pakt ook maandag 6 juni nog mee. De definitieve plannen zullen we, afhankelijk van de weersvoorspellingen en de voorkeuren van de deelnemers, in de week voorafgaand aan de tocht maken. Uiterlijk 1 juni informeren wij de deelnemers over de  plannen.

Karakter van de tocht

Het karakter van de tocht zit  is een combinatie van mijlen maken en met z’n allen gezellig onderweg zijn. Er is geen wedstrijd element en er geen beperkingen voor zeilvoering en/of gebruik van de motor.

Eigen verantwoordelijkheid

De tocht wordt geheel op eigen risico gevaren. De beslissing om al dan niet uit te varen, of nog enkele uren of een dag te wachten, uit te wijken naar een (vlucht)haven of om terug te gaan ligt bij elke deelnemer persoonlijk. Een ieder vaart geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. U bent schipper op uw eigen schip! Er is geen sprake van een “begeleide” tocht, al is onderling (marifoon)contact bijna altijd mogelijk..

Inschrijfformulier

Inschrijving is mogelijke via een e-mail naar activiteiten@kwvfrisia.nl

Kosten inschrijving, havengeld en overige kosten

Er zijn geen inschrijvingskosten verbonden aan deze tocht. Het havengeld dient ter plaatse te worden voldaan.

©2019 KWV Frisia Grou

X