Op zaterdag 7 maart is Bonny Galema benoemd tot erelid van KWV Frisia. De laatste jaren is vanuit de vereniging door vele leden een verzoek gedaan om dit te doen en tijdens de ALV was het dan zover!

De activiteiten en de onderhoudswerkzaamheden die Bonny voor Frisia heeft gedaan en nog steeds doet zijn op een rijtje gezet en dit leidt tot een enorm lange lijst. De hoofdpunten uit deze lijst zijn tijdens de ALV voorgelezen.

Dat de benoeming tot erelid enorm verdiend is, bleek wel uit de spontane staande ovatie van alle aanwezigen. Deze hield lange tijd aan.

Bonny heeft een certificaat gekregen dat vast een mooi plekje bij hem thuis krijgt en een fles Silersbitter. In het zeilcentrum komt een certificaat te hangen waar alle ereleden van KWV Frisia op staan vermeld: Piet Deelstra, Piet Veldkamp, Enny van der Wiel en dus nu ook Bonny Galema. Omdat Petra, de echtgenote van Bonny, ook zeker haar steentje heeft bijgedragen kreeg zij een mooie bos bloemen.

De lange lijst van activiteiten kunt je hieronder nalezen. Aangezien deze lijst waarschijnlijk niet eens compleet is, geeft eens te meer aan hoeveel tijd en energie Bonny in de vereniging heeft gestoken.

©2023 KWV Frisia Grou

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

X