Zoals u heeft kunnen lezen in onze nieuwsbrief heeft Frisia hulp nodig bij het onderhoud van haar startschip. Van 4 t/m 18 november gaat het schip de wal op voor een grote onderhouds- en schilderbeurt zodat we weer klaar zijn voor het nieuwe en volgende seizoenen. Iedereen die een steentje bij wil dragen kan zich hier opgeven als vrijwilliger voor een dagdeel, of meerdere dagdelen.

Ik geef me op als vrijwillger

Lukt het je niet om fysiek mee te helpen, maar wil je het onderhoud wel steunen, dan kun je een vrijwillige donatie doen.

Ik doneer een bijdrage

 

Tevens wordt in Grou van 13 tot 18 november gecollecteerd voor de NSGK. De Nederlands Stichting voor het Gehandicapte Kind. De helft van de opbrengst in Grou is bestemd voor de commissie Alles is Mooglik van Frisia. Deze commissie faciliteert het zeilen voor mensen met een beperking. We organiseren zeiltrainingen, stellen boten ter beschikking en organiseren zeilwedtrijden voor deze doelgroep. Er wordt echter nog gezocht naar collectanten. Wil je in 1 of 2 straten collecteren geef je dan hieronder op via de mail.

Ik wil collecteren

©2021 KWV Frisia Grou

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

X