Als KWV Frisia zijn we supertrots op de prestaties die al onze leden op én rond het (wedstrijd)water leveren! Daarvoor hebben we de Marit Bouwmeester trofee in het leven geroepen. Vorig jaar is die gewonnen door André van Dijk voor zijn ontwerp van het Zeilcentrum. Tijdens de Algemene ledenvergadering in maart reiken we graag de MBT 2014 uit.

Nomineer!

Wie wordt de winnaar van de Marit Bouwmeester Trofee 2014? Elk Frisia-lid kan een verenigingsgenoot nomineren! Wie heeft in 2014 een bijzondere prestatie geleverd op of rond het (wedstrijd)water? Wie heeft een kampioenschap binnen gehaald, is winnaar van een grote wedstrijd geworden, heeft veel progressie behaald, heeft een bijzondere prestatie geleverd op of wellicht naast het water? Jong of oud, man of vrouw, binnenwater of open zee, het maakt niet uit, als het maar een bijzondere prestatie is.

Geef je nominatie door via dit formulier. Dat kan tot eind februari. Vul bij de opmerkingen de naam van jou winnaar in, samen met de motivatie voor de nominatie! Op basis van de nominaties besluit het bestuur van KWV Frisia i.s.m. Marit Bouwmeester wie de Marit Bouwmeester trofee op de Algemene Leden Vergadering in maart 2015 krijgt uitgereikt.

 

©2023 KWV Frisia Grou

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

X