Op zaterdagochtend 10 september tijdens de Grouster Merke worden traditioneel de Skipkes weer te water gelaten. Het SKIPKESILEN dat al sinds 1907 wordt gehouden is een van de mooiste tradities van Grou. Het is een hardzeilevenement voor de hele familie, want iedereen is van harte welkom. Samen proberen we te bewijzen dat je ook met een zelfgemaakt zeilbootje, of een pronkstuk dat al jaren traditiegetrouw mee zeilt, veel plezier kan hebben en heel hard kan zeilen! Met de Grouster Merke kan je niet alleen winnen door als eerste over de finishlijn te komen, ook het “mooist versierde Skipke” zal in de prijzen vallen, dus ga lekker knutselen en versieren en kom zeilen!

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met je eigen Skipke dan kun je je vanaf 27 augustus via het digitale inschrijfformulier op https://kwvfrisia.nl/inschrijven-skipkesilen/ opgeven. Het ingevulde formulier moet wel vóór 8 september 18:00 binnen zijn.

Wil jij nou wel graag meedoen maar heb je geen Skipke? Stuur dan een mailtje naar . Skipkecommissie “Jong Frisia” stelt een aantal Skipkes beschikbaar om mee te zeilen. Tijdens het evenement zijn er ook een aantal Skipkes te koop (op=op)!

Meld je zo snel mogelijk aan en kom zeilen!

Oant sjen oant Skipketiid!

©2023 KWV Frisia Grou

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?