In het weekend van 21 & 22 mei is in Grou de 2e Combi verzeild. Samen met de stichting JeugdWedstrijdZeilen (JWZ) is een fantastisch evenement neergezet. Zo’n 120 zeilers streden binnen een 4-tal klasses (Splash, Flits, Laser 4.7 en Optimist) om de prijzen. De uitslagen zijn hier te vinden.

Op zaterdag wist de wedstrijdleiding er 4 wedstrijden uit te persen, waarna op zondag nog een 2-tal wedstrijden gezeild konden worden.

 

Ook de Optimist C was deze keer een groot avontuur. Helaas kon op zaterdag door de harde wind niet echt gezeild worden, en zijn de wedstrijden uiteindelijk vervangen door een training voor de liefhebbers. Degenen die deze training aan zich voorbij hebben laten gaan, hebben zich prima vermaakt rond het Zeilcentrum.
Op zondag zijn in iets betere omstandigheden door de C’s 4 wedstrijden gevaren. De resultaten staan hier. Daarnaast heeft natuurlijk elke zeiler een echte medaille gekregen.

Naast deze combi werd tegelijkertijd op het terrein bij het Zeilcentrum het PinkFloyd XL project gehouden. Van te voren is samen met deze organisatie nauw overleg geweest, met name met betrekking tot de verwachtte drukte. We kijken daarbij terug op een fantastische en gemoedelijke samenwerking.

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?