Inschrijfformulier tbv de vrijdagavond jeugdopleiding
 • Vrijdagavond Jeugdopleiding

  Voor zeilers die de Basis Jeugdopleiding hebben doorlopen en hun CWO 1 hebben gehaald biedt Frisia de mogelijk om op vrijdagavond verder te trainen, en zo echt goed te leren zeilen. De Vrijdagavond Jeugdtraining bestaat uit zo'n 11 trainingen (data : zie Kalender) in de Optimist & Splash, waarin plezier in zeilen voorop staat. Tijdens de trainingen wordt je begeleid door een team van goede trainers die je door middel van wedstrijdtraining, tochtjes en gewoon plezier maken veel beter leert zeilen dan je ooit gedacht had. Hieronder kun je je opgeven voor de trainingen in zowel de Optimist als de Splash/Laser.
 • Geef hieronder aan welk CWO diploma, of CWO vorderingsstaat de deelnemer heeft.
 • Kosten Vrijdagavondopleiding

  De kosten voor de vrijdagavondtraining zijn €110,- per seizoen. De opleiding bestaat uit zo'n 11 trainingen voor zowel de Optimisten als de Splash / Laser. Het is dit jaar mogelijk een Optimist te huren voor deze trainingen. Er zijn 5 optimisten beschikbaar voor beginnende zeilers, en 2 Optimisten voor gevorderde zeilers. Voor de beginnende Splash zeilers zijn er 2 Splashes te huur. Neem hiervoor contact op met de Jeugdcommissie
 • Prijs: € 110,00
 • Hieronder kun je aangeven of er nog bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden.
 • Let op!

  Let op: voor deelname is lidmaatschap KWV Frisia verplicht. Hier kun je je opgeven! De deelnemer is/wordt in 2017 minimaal 8 jaar en is in het bezit van zwemdiploma A. Deelname is altijd voor eigen risico..
 • € 0,00

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

©2018 KWV Frisia Grou

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

X