De Jeugdcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. Natuurlijk gaan we ervan uit dat we ook jullie weer mogen verwelkomen. Er veranderen dit seizoen een aantal zaken. Zo zullen we gaan varen met twee Splash groepen. Eén recreatieve groep en een wedstrijd groep. Dit sluit beter aan op de wensen van Splash zeilers. Ook zullen we op een aantal zondagen clubwedstrijden organiseren om jullie meer gelegenheid te geven om te werken aan je wedstrijd skills. Maar het natuurlijk ook gewoon fijn om vaker op het water te zijn.
Onze trainerspool is ook al bekend. De Splash worden getraind door Dominique Ebbinge (Heeg en Paterswolde) en Ilse Zittema. Voor de Opti’s zullen Stan van Haren en Quinten Punt klaar staan. Daarnaast zal Anna Scheffer als trainster in opleiding ondersteunen bij de verschillende groepen. Frank Woltman is wederom de hoofdtrainer.
De inzet van trainers, kosten van brandstof en onderhoud zijn de afgelopen flink gestegen. Daarom hebben we de prijs met € 1,67 per training verhoogd. De huurprijzen voor de boten zijn ook verhoogd en zijn nu meer in lijn met de tarieven die andere verenigingen vragen.
Als je een boot van de vereniging wilt huren, stuur dan voor 15 maart een e-mail aan . We hebben 4 x een Splash, 2 x een wedstrijd Optimist en voldoende gewone opti’s. Als er meer vraag is dan aanbod zullen we loten waarbij “nieuwe” zeilers voorrang krijgen op degene die al eerder een boot hebben gehuurd. Dit doen we om de doorstroom naar een ander type boot te bevorderen. (Opti > Splash)
Inschrijven voor de trainingen kan vanaf nu.
Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op.

©2020 KWV Frisia Grou

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

X