Van 20 t/m 25 juli 2020 organiseert W.V. de Meeuwen de 25e Friesche Elfstedenweek te Water. Sinds 1946 is W.V. de Meeuwen 24 keer alleen verantwoordelijk geweest voor de Elfstedentocht te water. In 2020 maakt W.V. de Meeuwen dankbaar gebruik van de extra organisatiekracht van Koninklijke Watersportvereniging Frisia uit Grou. Beide verenigingen willen van deze 25e editie de mooiste en grootste Elfstedentocht te Water maken van de afgelopen 75 jaar.

In deze week kunt u genieten van de prachtige meren, kanalen en vaarten, die de provincie Fryslân rijk is. De meerdaagse tocht is geschikt voor motorboten, sloepen, kano’s, SUP’ers en roeiboten. In deze week doet u uiteraard de Friese 11 steden aan en in 6 daarvan wordt ook overnacht, inclusief de start- en finishplaats Leeuwarden.

De overnachting in de steden is gratis. Er wordt gezorgd voor voldoende ligplaatsruimte. Voor de kanovaarders en roeiers is eveneens gratis kampeergelegenheid aanwezig. In Leeuwarden zijn op de dagen 18 en 19 juli ligplaatsen gereserveerd in De Prinsentuin, waar ook de start en finish plaatsvinden. De 25e editie van de Friesche Elfstedenweek wordt ondersteund door het provinciaal bestuur, de besturen van de betreffende gemeenten, plaatselijke VVV’s, en landelijke, regionale en plaatselijke bedrijven.

Wij begroeten u graag als deelnemer aan deze bijzondere watersportweek door het Friese waterland. Schepen met een doorvaarthoogte tot 2.50 meter kunnen via de de Middelsee route. Aanmelden voor dit grootse evenement kan via de Frisia-site.

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?