Aanstaand weekend wordt het watersportseizoen in Grou geopend. Frisia organiseert een aantal activiteiten bij het zeilcentrum. Zo is er zaterdagochtend Skipkesilen voor de jeugd. Er kunnen nog deelnemers bij. Schrijf je hier in. Zaterdagmiddag om 13.30 is het de beurt aan de commissie Alles is Mooglik. Alles is Mooglik biedt voor alle leeftijden en op ieder gewenst moment mogelijkheden de zeilsport te komen beoefenen, en juist ook voor mensen met een beperking. Nog niet eerder gezeild? Dat is geen probleem.  Dus kom kijken bij het Marit Bouwmeester zeilcentrum en ervaar hoe je in een Hansa zeilboot kunt zeilen.

Daarnaast kun je ‘s middags je stuurmanskunsten laten zien, met het besturen van radiografisch bestuurbare Dragon Force zeilboten. Altijd al eens vanaf de kant een zeilboot willen besturen, grijp nu je kans. Want immers ‘De beste stuurlui staan aan wal”.  Kom langs bij het Marit Bouwmeester zeilcentrum.

Zondagmiddag 13.30 is er een activiteit van de jeugdcommissie, Lyts Begjin. Zij stelt zich ten doel het jeugdzeilen te stimuleren en de jeugd enthousiast te maken voor zeilen en wie weet wedstrijdzeilen. Wil je wel eens zien hoe een Optimist of een Splash eruit ziet of zelf een stukje zeilen kom dan naar het Marit Bouwmeester Zeilcentrum en laat je verrassen. Ook zondagmiddag is er de mogelijkheid om te varen met de radiografische Dragon Force boten.

Breng dit weekend dus een bezoek aan het zeilcentrum en doe mee!

Het volledige programma van het weekend is hier te vinden.

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?