Nu we met elkaar weer meer vrijheden hebben gekregen is het wedstrijd zeilen ook weer op gang gekomen.

Daar we allemaal hebben mogen genieten van de olympische zeilers worden er onder onze eigen leden ook mooie noemenswaardige prestaties behaald. Om dit niet geheel onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan hier een aantal leden en hun prestatie van afgelopen periode.

Hidde van der Meer.

Waar Hidde begon in de optimist en het uiteindelijk tot de kern ploeg schopte van Nederland heeft hij nu de overstap gemaakt naar het windfoilen en niet onverdienstelijk kunnen we wel zeggen. Hidde heeft meegedaan aan Wereldkampioenschap IQ Foil Youth onder de 19 jaar op het Gardameer in Italië. Hij is daar vijfde geworden in een veld van 115 en als beste van de aanwezige Nederlanders.

Een geweldige prestatie waar wij Hidde van harte mee willen feliciteren.

Roelof Wester en Martijn Riewald (Valk 835)

Roelof en Martijn hebben in het weekend van 7, 8 en 9 augustus de Sneeker zeil Olympiade verzeild, in onder de valk zeilers de meer dan bekende Valk 835. Na het verzeilen van drie wedstrijden waarbij ze 2x eerste werden en 1x derde wisten ze het evenement te winnen met deze mooie score.

Beide mannen van harte gefeliciteerd met deze prestatie.

Johan Schuurman, Ingrid Pol en Gea Nakken (30m2, 2)

Nadat Frisia en de Meeuwen zijn samengaan begin dit jaar wat al een moment was kunnen we nu ook successen op het water vieren met elkaar.De 30m2 met het nummer 2 van Johan, Ingrid en Gea hebben tijdens de Sneeker zeil Olympiade een eerste plek behaald. In de drie verzeilde wedstrijden werden ze 1x eerste en 2x tweede. 

Johan, Ingrid en Gea van harte gefeliciteerd met deze prestatie.

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?