UPDATE

Het ziet er naar uit dat deze week de vorst terug komt. Mocht het hierdoor niet mogelijk zijn om de Micro Magic wedstrijdjes te organiseren dan gaan we over op een alternatief programma. Gerben Bergsma komt het verhaal vertellen over de aankoop van zijn droomschip in Denemarken. Daarnaast zal hij vertellen over de 24 uurs dual handed en de HT met windkracht 7 terwijl er onderweg van alles sneuvelt.   Verder staat een toelichting over de komende tocht naar Helgoland op het programma. Deze tocht wordt in juni georganiseerd door Frisia en tijdens de pubavond zullen de plannen verder worden toegelicht.

Graag tot vrijdag!

==================================================

UITNODIGING PUBAVOND, ZEILCENTRUM GROU,  AANVANG 20:00

WIE WIL DIT NOU NIET, ZEILEN IN FEBRUARI EN NADIEN OPWARMEN ONDER HET GENOT VAN EEN SILERSBITTER.

Op vrijdagavond 10 februari zal er in de kom naast het zeilcentrum gestreden  worden om de Silersbitterbokaal met RC Micro Magics, op afstand bestuurbare zeiljachtjes.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een aantal wedstrijden gevaren waaruit uiteindelijk een winnaar naar voren komt. Deze wint de Silersbitterbokaal.

Er is ook oog voor de mooiste blunder en deze zeiler(ster) maakt kans op de snertprijs.

Nadien kan er opgewarmd worden in het zeilcentrum met een lekkere Silersbitter.

Graag van te voren opgeven als je wilt zeilen, zodat we de competitie kunnen opzetten. Het zeilen is onder voorbehoud van het weer, wind en ijsgang. Het dragen van een zwemvest op deze avond door de zeilers en publiek op de steiger is verplicht.

Opgave voor deelname aan zeilen: 

Namens de activiteitencommissie graag tot vrijdag 10 februari!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

©2024 KWV Frisia Grou

CONTACT

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?