Tirion KK

Grou wordt in september de plaats waar de klasse kampioenschappen 2016 worden gehouden. Met het Pikmeer en de Wijde Ee zijn er uitdagende wateren tot onze beschikking. De organisatie is in handen van KWV Frisia en na het oriënterend gesprek hebben we méér dan het vertrouwen dat dit een perfect weekend gaat worden welke tot in details geregeld is.

In de Tirion21 nieuwsbrief komen alle zaken aan de orde maar willen alvast verklappen dat hellingen, plaats voor de Tirion21 vloot, plekken voor de volgschepen, douches, toilet , plaats voor tenten, fietsen, brommers, E-bikes, caravans en campers allemaal aanwezig zijn.

We zullen dit weekend ook aandacht schenken aan het feit dat de Tirion 21 klasse 5 jaar jong is geworden. Hoe laten we nog even in het midden. Ons kennende zal het wel spectaculair worden!!! Dus ik zou zeggen: INSCHRIJVEN !!!!   

Via deze site (zie rechtsboven in de menubalk) kun je je inschrijven voor dit mooie evenement op een prachtige locatie en wat nog leuker is dat we hier nog nooit een klasse kampioenschap hebben gevaren! Het unieke van de Tirion21 is natuurlijk ook dat de boten voor een weekend zijn te huren en dus ook voor dit Klasse Kampioenschap in Grou.

Zeilfabriek de Morra in Hemelum en Sail a Way in Sneek hebben speciaal wedstrijd klaar gemaakte Tirion 21 liggen en hebben zeker een reputatie gezien hun resultaten in bv de Sneekweek. We kunnen gewoon zeggen dat het niet aan het materiaal zal liggen!!! Neem snel contact op en reserveer een mooie , snelle Tirion21!!!

Wanneer er nog vragen zijn dan vernemen we deze graag. Onze secretaris is bereikbaar via mail () en natuurlijk de whatsapp groep doet ook een duit in het zakje. Wil jij voor dit evenement ook in de groep? Even een berichtje aan de secretaris en alles komt voor elkaar.

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?