In het wedstrijdweekend van KZV Oostergoo is op zaterdagmorgen 2 juli 2016 de vlaggenmast bij Zeilcentrum Grou met een kleine ceremonie officieel in gebruik genomen.

Koninklijke Zeilvereeniging Oostergoo heeft met twee geschenken haar steun aan en waardering  voor de realisatie van Zeilcentrum Grou vorm gegeven. Zo schonk zij eerder al de lockers voor de beide kleedkamers. En nu schenkt  KZV Oostergoo de vlaggenmast. Stichting Zeilcentrum Grou is erg blij met deze steun; voorzitter Enny van der Wiel bedankte het bestuur van de oudste watersportvereniging van Grou hartelijk.

Met deze prachtige vlaggenmast kan Zeilcentrum Grou gerust een zeer compleet wedstrijdcentrum genoemd worden. Want in de mast met ra kunnen ook de zogenaamde seinvlaggen gehesen worden, waardoor zeilers tijdige en duidelijke informatie ontvangen over het wedstrijdverloop.

De heer Th. Velsink, voorzitter van Koninklijke Zeilvereeniging Oostergoo, heeft onder het toeziend oog van het complete verenigingsbestuur, de vlag gehesen en het algemeen nut voor de watersport in een kort woordje onderstreept. Ook KWV Frisia was bij de ceremonie met haar voorzitter, de heer J. van der Laag, aanwezig.

De vlag van KZV Oostergoo heeft vervolgens 2 dagen fier gewapperd aan de mast die door de heer Fedde van der Werf is gemaakt in zijn werkplaats in Grou.

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?