Ben jij 11 jaar of ouder en heb je zin in Fun, kom dan windsurfen bij KWV Frisia op de vrijdag avond. Ook dit jaar organiseert KWV Frisia op de vrijdagavond trainingen in het leren windsurfen. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen, jouw enthousiasme is voldoende. Voor de wat meer ervaren surfers uit Grou en omstreken is het de kans om je skills verder te ontwikkelen en de kick van het windsurfen nog beter onder de knie te krijgen. Kortom Fun, watersport en beleving maken dat wij jou uitnodigen om deel te nemen. We organiseren 8 avonden vanaf 17 mei en eindigen voor de zomer vakantie. We vertrekken altijd vanaf het Zeilcentrum Grou om 18:00. De avonden worden begeleid door trainers en de jeugdcommissie leden. Veiligheid staat voorop en daarom zullen er voldoende begeleidingsboten, trainers en toezicht vanuit de jeugdcommissie op het water aanwezig zijn tijdens de trainingen. Het dragen van een wetsuit, surfschoentjes en zwemvest is verplicht.

Je hoeft geen eigen materiaal te hebben, als vereniging bezitten we sinds vorig jaar over 9 eigen windsurfplanken en zeiltjes. Heb je wel een eigen setje, geen probleem dit kan je meenemen en je kunt hierop verder je skills gaan oefenen.

Daarnaast biedt ‘Funsport Makkum’ 10% korting aan op surfmateriaal, wetsuit of een vet coole nieuwe surfplank. De korting is alleen geldig voor Frisia leden en niet van toepassing op aanbiedingen.

We gaan er met z’n allen weer een mooi seizoen van maken en zien jullie graag op 17 mei.

Opgave via het inschrijfformulier.

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?