Voor de zeilers organiseert Frisia van 20 / 22 september een toertocht voor iedereen die maar mee wil. De start is 20 september om 12:00 vanuit Stavoren, maar de eersten zullen donderdagavond al aanwezig zijn. Van daaruit vertrekken we naar Texel, van daaruit zullen we afhankelijk van weer&wind een bestemming kiezen rekening houdend met de terugtocht naar Grou. In verband met het Fonteinkruid gaan we niet het Markermeer op zoals eerder vermeld. Het is een laagdrempelige toertocht (geen wedstrijd) waarbij iedereen mee kan en mee mag. Wat hoog in de (Frisia)vaandel zal staan is het zeilen en uiteraard de saamhorigheid, welke beklonken zal worden op de steiger. Mocht het weer het toelaten zullen we bbq-en of anders gezamenlijk een hapje eten, uiteraard kun je ook zelf koken.
Vindt jij het gezellig om eens in groepsverband te zeilen, en deze met een “gleske drinken” af te sluiten geef je dan op. Een ieder is uiteraard zelf verantwoordelijk voor schip en bemanning.


De kosten voor deelname zijn €12,50 pp. Wij zouden het erg leuk vinden als je meegaat. Opgeven doe je op via ons inschrijfformulier.


Heb je nog vragen dan bel je Egbert Reidinga 06-52474025 of Douwe Bruinsma 06-51614629

Voor alle duidelijkheid: de Frisia Single Handed Challenge (solotocht) is dit jaar op 14 september en niet op 21 september zoals vermeld in onze nieuwsbrief

Met zeer vriendelijke zeilersgroet,

de Activiteitencommissie van KWV Frisia

©2024 KWV Frisia Grou

Contact

Wil je informatie over KWV Frisia, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?