Het weekend van 13 en 14 april staat in heel Grou in het teken van de opening van het watersportseizoen, met allerlei activiteiten op en rond het water. KWV Frisia geeft acte de presence met verschillende activiteiten op zaterdag 13 april.


We beginnen ‘s ochtends met het skipkesilen voor de jongste jeugd bij het zeilcentrum.

‘s Middags vanaf 13.00 uur is er een demonstratie van de commissie Alles is Mooglik, die zeilen voor mensen met een beperking toegankelijk maakt. Zij demonstreren hun materiaal, waaronder een demonstratie van het spikplinternieuwe ontwerp van bureau Simonis en Voogd, de SV 14. Een moderne boot, toegankelijk voor iedereen, waarmee zeer sportief gezeild kan worden.


Daarnaast wordt ‘s middags de Grouster Kust Suteltocht gehouden, in samenwerking met WSB Anja, en de GWS. Een geweldig evenement waarbij je in polyvalken een parcours aflegt, langs de Grouster kust. Onderweg zijn er verschillende activiteiten, waarbij tactiek, techniek en humor onmisbaar zijn. Je kunt meedoen met een team van maximaal 4 opvarenden. Meedoen? Stuur een mailtje naar activiteiten@kwvfrisia.nl

©2019 KWV Frisia Grou

X